7/7/2021

Βράβευση του Ομίλου Πιέτρη

Μία σπάνια και σπουδαία διάκριση έλαβε ο Όμιλος Πιέτρης κερδίζοντας πιστοποίηση με το ”Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021”, “AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 -2021 – GOLD AWARD” που τον καθιερώνουν ως πρέσβη της αυθεντικής Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.

 Στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος,σε μία εντυπωσιακή επιχειρηματική τελετή, ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Πιέτρης, παρέλαβε το βραβείο.

 Είναι η κορυφαία στιγμή μίας πορείας 25 χρόνων για τον Όμιλο Πιέτρη, που επενδύει διαρκώς στην ποιότητα, την καινοτομία, το ανθρώπινο δυναμικό τους αλλά κυρίως στην παράδοση και την αξία της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας. 

 Οι Pietris Catering και Hellenic Bakery, είναι πλέον επίσημα πρέσβεις της Ελληνικής γαστρονομίας σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα κατατάσσονται στις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες στην εστίαση και την αρτοποιία. 

 Στην παραλαβή του Χρυσού Βραβείου ο Πέτρος Πιέτρης σε σύντομη ομιλία του τόνισε: 

 Κυρίες και Κύριοι, 

 Eυχαριστούμε την GREEK TASTE BEYOND BORDERS, για την βράβευση μας ως εταιρεία που προάγει τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις στα προϊόντα και στις δράσεις της.  

 Για τον Όμιλο Πιέτρη το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση της σταθερής, επί 25 χρόνια επιλογής του, να δουλεύει με Ελληνικά προϊόντα και πρώτες ύλες για να αποτυπώνει τις Ελληνικές και Μεσογειακές γεύσεις. 

 Παράλληλα το βραβείο είναι μία πρόκληση, για το μέλλον. Οι Ελληνικές γεύσεις και ιδιαίτερα οι παραδοσιακές, αποτελούν, μία πολύ σημαντική επένδυση στον κλάδο της εστίασης αλλά και της παραγωγής. Εκτιμούμε και το πιστεύουμε βαθιά ότι η Ελληνική κουζίνα τα επόμενα χρόνια θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην διεθνή γαστρονομία και θα συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο, την τουριστική μας βιομηχανία. 

 Ο Όμιλος Πιέτρης, επενδύει διαρκώς στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και την δυναμική των Ελληνικών προϊόντων και θα το κάνει με μεγαλύτερη ένταση, στοχεύοντας στο άνοιγμα νέων αγορών έξω από τα σύνορα της χώρας, με όπλο την αυθεντικότητα και την κουζίνα της πατρίδας μας.  

 Μία άλλη εξαιρετική πλευρά της Ελλάδας, την οποία αποτελούμε εμείς, που βρισκόμαστε εδώ σήμερα, αναζητά πλέον την θέση του οδηγού στην παγκόσμια διατροφή και ζωή. 

Μπορούμε να τα καταφέρουμε!  

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και σας εύχομαι σπουδαίες επιτυχίες για τις επιχειρήσεις σας.