ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Στις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωή σας , είμαστε πάντα δίπλα σας με τον πιο σύγχρονο και καλαίσθητο εξοπλισμό του Pietris Catering. Στους χώρους μας ή στο χώρο που εσείς επιθυμείτε , με διακριτική φροντίδα και άψογο επαγγελματισμό , το οργανωμένο επιτελείο μας εγγυάται την επιτυχία της εκδήλωσή σας με τον καλύτερο τρόπο. Τα έμπειρα στελέχη μας μπορούν να προτείνουν μέσα από ένα εκλεκτό κατάλογο εδεσμάτων και να διαμορφώσουν το μενού σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας.

Με γεύσεις μοναδικές, παραδοσιακά Ελληνικές αλλά και εξωτικές, με παρουσίαση άψογη, πρωτότυπη που την χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, η φαντασία και η σημασία στην λεπτομέρεια μια πανδαισία από γεύσεις, χρώματα και διακόσμηση. Μαγειρεμένες με αγνά υλικά και ποιοτικά υλικά οι γαστρονομικές προτάσεις της “PIETRIS CATERING” έχουν την γεύση της επιτυχίας και μάλιστα σε ιδιαίτερα προσεγμένες τιμές που σίγουρα δεν περιμένετε.

 

 

Εικόνα της ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Για την πιο όμορφη στιγμή της ζωή σας φροντίζουμε για εσάς με κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να ζήσετε την μοναδική αυτή στιγμή όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί!!!!
Εικόνα της ΒΑΠΤΙΣΗ

ΒΑΠΤΙΣΗ

Απ’ όλες τις αφορμές που έχει μια Οικογένεια να βρεθεί συγκεντρωμένη και να ξεφαντώσει, η Βάπτιση είναι η πιο τρυφερή.
Εικόνα της ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια Συνεστίαση φέρνει τα Στελέχη πιο κοντά κι ενισχύει το πνεύμα Ομαδικότητας, βασικό συστατικό επιτυχίας ειδικά στις Πωλήσεις.

MENU

Με ειδικευμένους σεφ και έμπειρο προσωπικό, σας προτείνουμε μέσα από ένα εκλεκτό κατάλογο εδεσμάτων γεύσεις μοναδικές, έτσι ώστε να διαμορφώσετε το μενού σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις απαιτήσεις σας.

Blur