ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΙΤΙΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

NEA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΣΙΤΙΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον η εταιρεία μας Pietris Catering έχει αναλάβει την σίτιση των φοιτητών του ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ(«PROLEPSIS»)

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ(«PROLEPSIS»)

H εταιρεία μας Pietris Catering με χαρά σας ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής & Εργασιακής Ιατρικής (Prolepsis).

Καθημερινά παράγουμε ένα φρέσκο , υγιεινό – διατροφικά ισορροπημένο μικρογεύμα , σχεδιασμένο ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες χιλιάδων μαθητών.

Καθημερινά σιτίζονται στα πλαίσια του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής Μαθητών

ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

NEA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον η εταιρεία μας Pietris Catering έχει αναλάβει την αποκλειστική τροφοδοσία και λειτουργία των κυλικείων των εργαζομένων και των επισκεπτών της Μότορ Όιλ Ελλάς Διϋλιστήρια Κορίνθου, με μια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν πρωινό, snacks και γεύματα.

Ως ελληνική εταιρεία παραγωγής και μαζικής σίτισης με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής ,στοχεύουμε στον πελάτη μας και επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης προσφέροντας εκλεκτά φρέσκα, ποιοτικά εδέσματα με την πιο ευέλικτη και ταχεία εξυπηρέτηση

ΣΙΤΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ στο ΜΕΣΟΛΛΟΓΙ, ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ , ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ , ΣΤΗΝ ΙΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Η εταιρεία μας, κατόπιν αξιολόγησης σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας κρίθηκε ανάδοχος του έργου της ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ στο ΜΕΣΟΛΛΟΓΙ, ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ , ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ , ΣΤΗΝ ΙΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 9.860 ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ 87 ΣΧΟΛΕΙΑ.

Το έργο, το οποίο ξεκινήσαμε και ήμασταν από τους πρώτους στην Ελληνική επικράτεια, στις 18-12-2017, αφορά στην παραγωγή, συσκευασία και διανομή φρεσκομαγειρεμένων ζεστών γευμάτων σε ατομικές συσκευασίες αεροσταγώς κλεισμένες και των συνοδευτικών τους (σαλάτα ,τυρί ή και αυγό) ,ψωμί και ατομικό σερβίτσιο, επίσης ατομικά συσκευασμένων.

Η παράδοση των γευμάτων πραγματοποιείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της εκάστοτε σχολικής μονάδας από προσωπικό και οχήματα της εταιρείας μας γεγονός το οποίο μας καθιστά πρωτοπόρους διότι αναλάβαμε και υλοποιούμε οι ίδιοι το έργο συνολικά, της παραγωγής και της διανομής.

 

ΣΙΤΙΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Η εταιρεία μας, κατόπιν αξιολόγησης σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας κρίθηκε ανάδοχος του έργου της σίτισης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Το έργο αφορά την εξ ολοκήρου σίτιση ασθενών και νοσηλευτικού προσωπικού στο νοσοκομείο με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και σαλάτες καθημερινά. 

Η παραγωγή και συσκεασία γίνεται εντός της κουζίνας του νοσοκομείου από εξειδικεύμενα άτομα στην εστίαση των νοσηευτικών ιδρυμάτων.