ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΙΤΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

  

Παροχή  Υπηρεσιών Σίτισης σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, λειτουργία κουζίνας και φοιτητικού  εστιατορίου με παροχή υπηρεσιών πλήρη γευμάτων (πρωινό-γεύμα-δείπνο) σε συστηματική καθημερινή βάση.

 

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονική Σχολή Καρπενησίου

Φοιτητικές Εστίες Αθηνών (ΦΕΑ)

o   Ζωγράφου

o   Πατησίων

Ιόνιο Πανεπιστήμιο

o   Ζάκυνθο

o   Λευκάδα

 

ΣΙΤΙΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Παροχές υπηρεσιών εστίασης σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα (λειτουργία κουζίνας και εστιατορίου / κυλικείων  με παροχή υπηρεσιών πλήρη γευμάτων (πρωινό-γεύμα-δείπνο) / ροφήματα – μικρογεύματα σε συστηματική επί καθημερινής βάσεως.

o   Γενικό Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, Μαγούλα

o   Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

o   Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ & ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ «PROLEPSIS»

H εταιρεία μας PietrisCatering με χαρά σας ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής & Εργασιακής Ιατρικής (Prolepsis).

Καθημερινά παράγουμε ένα φρέσκο , υγιεινό – διατροφικά ισορροπημένο γεύμα σχεδιασμένο ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες χιλιάδων μαθητών.

Καθημερινά σιτίζονται στα πλαίσια του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής Μαθητών.

ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

10ετης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Η PietrisCatering έχει αναλάβει την αποκλειστική τροφοδοσία και λειτουργία των κυλικείων των εργαζομένων και των επισκεπτών της Μότορ Όιλ Ελλάς Διϋλιστήρια Κορίνθου, με μια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν πρωινό, snacks και γεύματα.

Ως ελληνική εταιρεία παραγωγής και μαζικής σίτισης με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής, στοχεύουμε στην ισοροπημμένη διατροφή του ανθρωπίνου δυναμικού ιδιωτικών εταιριών και επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με την κάθε εταιρία προσφέροντας εκλεκτά φρέσκα, ποιοτικά εδέσματα με την πιο ευέλικτη και ταχεία εξυπηρέτηση.

 

ΣΙΤΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ στο ΜΕΣΟΛΛΟΓΙ, ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ , ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ , ΣΤΗΝ ΙΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Η εταιρεία μας, κατόπιν αξιολόγησης σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας κρίθηκε ανάδοχος του έργου της ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ στο ΜΕΣΟΛΛΟΓΙ, ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ , ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ , ΣΤΗΝ ΙΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 9.860 ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ 87 ΣΧΟΛΕΙΑ.

Το έργο, το οποίο ξεκινήσαμε και ήμασταν από τους πρώτους στην Ελληνική επικράτεια, στις 18-12-2017, αφορά στην παραγωγή, συσκευασία και διανομή φρεσκομαγειρεμένων ζεστών γευμάτων σε ατομικές συσκευασίες αεροσταγώς κλεισμένες και των συνοδευτικών τους (σαλάτα ,τυρί ή και αυγό) ,ψωμί και ατομικό σερβίτσιο, επίσης ατομικά συσκευασμένων.

Η παράδοση των γευμάτων πραγματοποιείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της εκάστοτε σχολικής μονάδας από προσωπικό και οχήματα της εταιρείας μας γεγονός το οποίο μας καθιστά πρωτοπόρους διότι αναλάβαμε και υλοποιούμε οι ίδιοι το έργο συνολικά, της παραγωγής και της διανομής.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Εστιατόριο – κυλικείο εντός της μονάδας Ελληνικού στρατού ΕΚΕΜΣ στον Βύρωνα Αττικής

Κυλικείο – καφέ εντός της 120 ΠΕΑ Διασποράς στην αεροπορία Ελληνικού στρατού στην Καλαμάτα