ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ / ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Ο όμιλος ΠΙΕΤΡΗΣ είναι ένας αμιγώς ελληνικός εξελισσόμενος όμιλος, ο οποίος προσφέρει ολοκληρωμένες Υπηρεσίες σίτισης σε όλη την Ελληνική επικράτεια και λειτουργεί επιτυχώς σε απαιτητικούς χώρους εστίασης κυλικεία και εστιαστόρια με ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς όπως : 

MOTOR OIL HELLAS ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ : Οι εργαζόμενοι του Διυλιστηρίου στο Σουσάκι Κορινθίας , εξυπηρετούνται καθημερινά από το κυλικείο που λειτουργούμε από το 2014 εντός της MOTΟR OIL. Μικρογεύματα και όλων των ειδών τα ροφήματα, κρύες σαλάτες όλα παρασκευάζονται στο χώρο του κυλικείου αυθημερόν και ανανεώνονται την επόμενη ημέρα. Στα πλαίσια λειτουργίας του κυλικείου σε μια εταιρεία που αποτελεί από τους βασικότερους πρωταγωνιστές στον τομέα της ενέργειας στην Ανατ. Ευρώπη καλύπτουμε εταιρικές εκδηλώσεις με επίσημους προσκεκλημένους .

ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΚΕΜΣ) : λειτουργία κυλικείου – εστιατορίου στο οποίο καθημερινά α ύλες γίνονται λαχταριστά προϊόντα προς κατανάλωση. Το κυλικείο πέρα από μια απολαυστική και υγιεινή επιλογή για πρωϊνό , δεκατιανό σνακ και απογευματινό παρέχει στους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του ΕΚΕΜΣ πεντανόστιμο, απολαυστικό γεύμα & δείπνο μαγειρεμένο με παραδοσιακό τρόπο εμπνευσμένα από την Ελληνική & Μεσογειακή Κουζίνα.

120 ΠΤΕΡΥΓΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΕΡΟΣ: μίσθωση – εκμετάλλευση του Κυλικείου της Διασποράς και του Κυλικείου της Θερινής Λέσχης της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ) βασιζόμενη στην ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία και την πλήρη εξυπηρέτηση του συνόλου των εργαζομένων και των επισκεπτών που μπορεί να φτάνει τους θερινούς μήνες έως και τα 1.000 απασχολούμενους εντός του στρατοπέδου αλλά και των οικογενειών τους.

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ: Η εταιρία μας από τον Οκτώβριο 2022 είναι ο αποκλειστικός ανάδοχος σίτισης ασθενών και εφημερευόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Καθημερινά οι εξειδικευμένοι μάγειρες και οι βοηθοί τους μαγειρεύουν φρέσκα και υγιεινά γεύματα σύμφωνα με ειδικό μενού που αποφασίζει εγκεκριμένη διατροφολόγος του νοσοκομείου. Καθημερινή σίτιση τουλάχιστον 250 ατόμων συμπεριλαμβανομένου ασθενών, ιατρών και λοιπού νοσηλευτικού προσωπικού.

Iasis the Project είναι το νέο brand name των καταστημάτων εστίασης που λειτουργούμε στον χώρο της Υγείας κ σε Νοσηλευτικά ιδρύματα , το κυλικείο – εστιατόριο εντός του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & των δύο κυλικείων εντός του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟ (ένα εσωτερικό και ένα στον εξωτερικό προαύλιο χώρο) . Όλα τα εδέσματα είναι φρέσκο-μαγειρεμένα και είναι πάντοτε ζεστά βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές & φρέσκα υλικά. Η ικανοποίηση αναγκών των ασθενών, των συνοδών αλλά και των εργαζόμενων σε αυτό με μια επιλογή βασισμένη στην υγιεινή διατροφή αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

 

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Η εκμετάλλευση του φοιτητικού εστιατορίου για την σίτιση των φοιτητών του γίνεται αποκλειστικά και με μεγάλη επιτυχία από την «ΠΙΕΤΡΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗ» από την 1η Οκτωβρίου 2015 έως και σήμερα . 
Η παρασκευή των γευμάτων και όλες οι υπηρεσίες σίτισης γίνονται αποκλειστικά στον χώρο του Εστιατορίου του Ιδρύματος που στεγάζεται σε κτίριο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου , το οποίο βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού 86.
Η τήρηση των όρων υγιεινής των χώρων, η εμφάνιση του προσωπικού, η καταλληλόλητα των πρώτων υλών και των προσφερόμενων ειδών αποτελεί πρώτιστο μέλημα της εταιρίας μας.

 

ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 

Εξ' ολοκλήρου παροχή έτοιμων γευμάτων και εξυπηρέτησης φοιτητών, καθηγητών και πανεπιστημιακού προσωπικού από την εταιρία μας στο πανεπιστήμιο δασολογείας στο Καρπενήσι. Καθημερινά έως 300 άτομα εξυπρετούνται με ζεστό φαγητό φρέσκο μαγειρεμένο σε σύμβαση με συγκεκριμένο μενού με διαφορετικές επιλογές καθημερινά.

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΕΑ)

- ΖΩΓΡΑΦΟΥ

- ΠΑΤΗΣΙΩΝ 

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Φ.Ε.Π.Α.)& ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (Φ.Ε. Α.)

Προετοιμασία - παρασκευή και παροχή γευμάτων για τη σίτιση φοιτητών

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - σίτιση των φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου   σε   Ζάκυνθο και Λευκάδα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- σίτιση φοιτητών 

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

  • ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
  • ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
  • ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
  • ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ
  • ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ
  • ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
  • ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ
  • ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
  • ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

ΣΙΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΝΗΣΟΥ ΣΑΜΟΥ, ΚΩ, ΛΕΡΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

120 ΠΤΕΡΥΓΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΕΡΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Αριστοτέλειο  Κορινθιακό  Εκπαιδευτήριο

παροχή υπηρεσιών παρασκευής-συσκευασίας& διανομής ζεστών γευμάτων σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκαπίδευσης για  ΔΗΜΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ , ΔΗΜΟΙ: ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ,   ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ,   ΔΗΜΟΣ: ΠΥΡΓΟΥ και ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ: ΣΑΜΟΥ ,  ΚΩ & ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ

ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής

Περιβαλλοντικής & Εργασιακής Ιατρικής» Δ.Τ.: Ινστιτούτο Prolepsis»  - Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής-ΔΙΑΤΡΟΦΗ σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ - Σίτιση μαθητών Μουσικού Σχολείου Ιλίου
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ- Σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αλίμου (Μουσικό Γυμνάσιο και Γενικό Μουσικό Λύκειο)
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ- σίτιση μαθητών μουσικού σχολείου Αργολίδας
ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-σίτιση μαθητλων μουσικού σχολείου Ζακύνθου
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - Σίτιση των μαθητών του Μουσ. Σχολείου Αθήνας και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αθήνας

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ- Σίτιση μαθητών, του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

 

Mενού Γ.Π.Α

Δείτε το μενού σε μορφή pdf

Mενού ΕΚΕΜΣ

Δείτε το μενού σε μορφή pdf