Η πορεία της οικογένειας ΠΙΕΤΡΗ ξεκινά το 1973 με τη λειτουργία του πρώτου φούρνου στον Σολομό Κορινθίας, από τον "φούρναρη" της γειτονιάς του Σολομού, κύριο Φάνη Πιέτρη και την αείμνηστη σύζυγό του, κυρία Αθανασία Πιέτρη. Η πρώτη αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο για τη μετέπειτα ανάπτυξη του Ομίλου από τα 2 τους παιδιά, τον Γιώργο και τον Χρήστο, συνδέοντας την οικογένεια Πιέτρη με την ποιότητα και την αξιοπιστία στο ψωμί και το γλυκό.
Το 1999, σηματοδοτείται η μετάβαση στη βιομηχανική παραγωγή, με τη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην Κόρινθο, συνολικής έκτασης 2.000 στρεμμάτων, από του υιούς Γιώργο και Χρήστο. Οι εγκαταστάσεις αυτές περιλαμβάνουν οργανωμένο logistic center, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική διανομή προϊόντων σε ολόκληρο τον νομό Κορινθίας, καθώς και στις περιοχές Άργους και Αρκαδίας.
Το 2004, ιδρύεται η ΠΙΕΤΡΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε., σηματοδοτώντας την είσοδο στον τομέα του επαγγελματικού catering και την ανάπτυξη κάθετης μονάδας παραγωγής έτοιμων γευμάτων ζεστής και κρύας κουζίνας στη Μπαθαρίστρα Κορινθίας.
Το 2011, η εταιρεία επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στον τομέα της σίτισης εκπαιδευτικών και νοσηλευτικών ιδρυμάτων, με ημερήσια παραγωγή που υπερβαίνει τις 1.000 μερίδες.
Το 2021, πραγματοποιείται η εξαγορά υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής έτοιμων γευμάτων στην Κηφισιά Αττικής, ενισχύοντας τη στρατηγική παρουσία της εταιρείας στον νομό Αττικής και διευρύνοντας το πελατολόγιό της στην πρωτεύουσα.
Από το 2024, έως και σήμερα, η ΠΙΕΤΡΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε. επενδύει στον εκσυγχρονισμό και την επέκταση της υφιστάμενης βιοτεχνικής μονάδας της στη Μπαθαρίστρα Κορινθίας, με στόχο τη συγκέντρωση όλων των δραστηριοτήτων του Ομίλου σε μια καθετοποιημένη μονάδα, ενσωματώνοντας παράλληλα καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας.
Με ιστορία που ξεπερνά τις πέντε δεκαετίες και με την νεανική ορμή της τρίτης γενιάς πλέον της οικογένειας Πιέτρη, τα πέντε παιδιά των ιδυτών, ο όμιλος ΠΙΕΤΡΗΣ παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην ποιότητα, την καινοτομία και τη διαρκή εξέλιξη, διατηρώντας ηγετική θέση στους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της εστίασης.