14/5/2020

Η συνεργασία του Ομίλου Πιέτρης με τον καφέ Hausbrandt είναι γεγονός!

Η συνεργασία του Ομίλου Πιέτρης με τον καφέ Hausbrandt είναι γεγονός!

Το Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων και της απόλαυσης..δεν σταματά ποτέ.

Μία νέα συνεργασία που αλλάζει δεδομένα στον χώρο του καφέ, του ομίλου Πιέτρης και του εξαιρετικού καφέ Hausbrandt.

Ο νέος καφές μας διατίθεται ήδη  "Motor Oil Hellas",στους εργαζόμενους και επισκέπτες της μεγαλύτερης εταιρείας της χώρας της  "Motor Oil Hellas".

Πλέον και στα καταστήματα Πιέτρης, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν 100% Arabica καφέ.

Ένα πλούσιο χαρμάνι από επιλεγμένες ποικιλίες 100% Arabica με αρώματα.

Για πάνω από εκατό χρόνια, η HAUSBRANDT έχει συνδυάσει την παράδοση και εμπειρία με τη γνώση και την τεχνολογική καινοτομία για να δημιουργήσει μια καλά εδραιωμένη, και αυθεντική «κουλτούρα του καλού καφέ». Οι τέλειοι συνδυασμοί, η επιλογή κόκκων καφέ σταθερά, από συγκεκριμένη προέλευση και τα διαφορετικά ποσοστά των ποικιλιών της Arabica και Robusta δημιουργούν τέλεια χαρμάνια που προσφέρουν γεμάτη γεύση, άρωμα και απαλό σώμα, βασικά στοιχεία για έναν εξαιρετικό καφέ.

Το μυστικό στο χαρμάνι της HAUSBRANDT βρίσκεται αναμφίβολα στη σύνθεση. Η σύνθεση σε κάποια χαρμάνια της HAUSBRANDT είναι ένα καλά φυλαγμένο μυστικό για δεκαετίες, όπως φυσικά και η σύνθεση που επινοήθηκε από τον Hermann Hausbrandt, ιδρυτή της εταιρείας, χαρμάνι που δίνει τον τέλειο εσπρέσο.

Αυτό το προϊόν, που παράγεται για πάνω από έναν αιώνα, εξακολουθεί να παρασκευάζεται και σήμερα με την ίδια «συνταγή», μια αλχημεία που παράγει ένα γεμάτο καφέ και γλυκό, του οποίου η γεύση περιέχει νότες από κακάο και φουντούκι.