22/7/2020

Χορηγός των Ρουστέμη - Νικολόπουλο στο Start Line Rally ο Όμιλος Πιέτρη

START LINE ΡΑΛΛΥ  : Πρώτοι στην C2 και στην Ν4 οι Ρουστέμης Παναγιώτης – Νικολόπουλος Κωνσταντίνος

Η αυλαία του 56ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος 2020 άνοιξε με το START LINE ΡΑΛΛΥ, στην περιοχή του Λουτρακίου όπου 30 πληρώματα έπεσαν στην μάχη για το βάθρο, με πραγματικά υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Η ROUSTEMIS MOTORSPORT με τους Ρουστέμη Παναγιώτη και Νικολόπουλο Κωνσταντίνο, συμμετείχαν στον Αγώνα με το Mitsubishi Lancer EVO 9 της KIRKOS RACING TEAM, κατακτώντας την 4η θέση στην Γενική κατάταξη, την 1η θέση στην C2 και την 1η θέση στην N4.

Τα 30 πληρώματα που έλαβαν μέρος στον αγώνα πήραν εκκίνηση το μεσημέρι του Σαββάτου, αντιμετωπίζοντας 63,61 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε παλιές και γνώριμες “Ακροπολικές” ειδικές διαδρομές, με τις Εδικές Διαδρομές Λουτράκι και Πίσσια να γίνονται από τρεις και δύο φορές αντίστοιχα. Μάλιστα η Ε.Δ. Λουτράκι 3 έγινε νύχτα, κάτι που έδωσε μια ξεχωριστή νότα στον αγώνα.

Άξιο λόγου είναι ο υψηλός ανταγωνισμός, αφού στον αγώνα μετείχαν 5 αυτοκίνητα κατηγορίας R5 και 11 «φτερούγες» στην κατηγορία C2, με τα πληρώματα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις δύσκολες και απαιτητικές διαδρομές.

Ο Παναγιώτης Ρουστέμης δήλωσε μετά τον αγώνα :

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα του αγώνα. Είχαμε στην διάθεση μας ένα καινούργιο αυτοκίνητο, βρήκαμε γρήγορα τον ρυθμό μας και πετύχαμε αξιοπρεπείς χρόνους. Στο νυχτερινό τμήμα του αγώνα θέλαμε να φυλάξουμε το αυτοκίνητο και να διασφαλίσουμε τους βαθμούς και να βρεθούμε πρώτοι στην C2. Θα ακολουθήσουμε όλο το πρωτάθλημα για να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρισκόμαστε !! ”

Η ROUSTEMIS MOTORSPORT θέλει να ευχαριστήσει όλους τους υποστηρικτές της, αλλά και την Ομάδα KIRKOS RACING TEAM για όλη την προσπάθεια με τελικό προορισμό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα τους Αλέξανδρο Καλλίρη και Αθανάσιο Κριεμπαρδή και τέλος το service ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΡΑ”Ι”ΝΑΣ με το team του Τάσο και Αργύρη.

 

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό μας Όμιλο Πιέτρη.