ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η Κάθε Γιορτή μας σηματοδοτεί ένα χαρμόσυνο γεγονός και την ανάγκη μας να μοιραστούμε τη χαρά μας με αγαπημένα πρόσωπα η κοντινούς συνεργάτες.

Για μια Οικογένεια, η Ιεροτελεστία που αποτελούσε επί αιώνες Παράδοση κι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Κουλτούρας, σήμερα φαντάζει σαν ένα δυσβάσταχτο φορτίο που μόνο άγχος μπορεί να προσθέσει στην πιεσμένη καθημερινότητά μας.

Το φρεσκοσιδερωμένο λινό τραπεζομάντηλο, οι καλοδιπλομένες πετσέτες με τις πορσελάνινες πιάστρες, τα καλά μας μαχαιροπίρουνα, το ακριβοθώρητο πορσελάνινο σερβίτσιο μας, τα κρυστάλλινα ποτήρια και το εξαιρετικά φροντισμένο μενού, που για τη μαμά ή τη γιαγιά μας ήταν “παιχνιδάκι”, για εμάς σήμερα είναι “άθλος”. Το άγχος των ετοιμασιών ενός Γάμου, πάντα προκαλούσε δέος και δεν είναι τυχαία η λαϊκή ρήση “αν δεν χτίσεις σπίτι κι αν δεν παντρέψεις παιδί, δεν ξέρεις τι θα πει άγχος”.

Κι έπειτα, πάνε οι εποχές που τα γλέντια στήνονταν στην πίσω αυλή, κι οι νοικοκυρά ασβέστωνε μέχρι και τους κορμούς των κοντινών δέντρων για να είναι όλα καθαρά και περιποιημένα τη μέρα της Γιορτής. Εφεδρικές καρέκλες και τραπέζια ερχόντουσαν από γειτονικά σπίτια, κι ολόκληρη η οικογένεια έβαζε το χεράκι της στα νοικοκυρέματα.

Γλυκιές αναμνήσεις αλλά δυστυχώς αναμνήσεις. Και τι να κάνουμε σήμερα στη ζωή των τρελών ρυθμών? Ν’ απαρνηθούμε τη χαρά και το μεγαλείο ενός ξεχωριστού γλεντιού? Όχι βέβαια!

Η PIETRIS CATERING θα φροντίσει να υποκαταστήσει την τσαχπινιά και τη νοικοκυροσύνη της μερακλούς γιαγιάς, και θα σας απαλλάξει από κάθε άγχος.

Σε ΧΩΡΟΥΣ δικούς μας, όπως το ΚΤΗΜΑ ΠΙΕΤΡΗ και το CASTELLO αλλά και Συνεργαζόμενους, υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας σίγουροι ότι το στήσιμο, η εξυπηρέτηση και οι γεύσεις θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. ΄Το μόνο που μένει να κάνετε εσείς, είναι να γλεντήσετε με την ψυχή σας!

Πάντα Χαρές!

Εικόνα της Κτήμα Πιέτρης Μεγάλο

Κτήμα Πιέτρης Μεγάλο

Κτήμα Πιέτρης Μεγάλο

Εικόνα της Κτήμα Πιέτρης Μικρό

Κτήμα Πιέτρης Μικρό

Κτήμα Πιέτρης Μικρό

Εικόνα της Castello Hall – Λουτράκι

Castello Hall – Λουτράκι

Castello Hall – Λουτράκι

Εικόνα της Κήπος Διώρυγα Κορίνθου

Κήπος Διώρυγα Κορίνθου

Κήπος Διώρυγα Κορίνθου

Εικόνα της Στον Δικό σας Χώρο

Στον Δικό σας Χώρο

Στον Δικό σας Χώρο

Εικόνα της Συνεργαζόμενοι Χώροι

Συνεργαζόμενοι Χώροι

Συνεργαζόμενοι Χώροι