12/4/2021

8+1 λόγοι να εμπιστευθείς με κλειστά τα μάτια την Pietris Catering για τη δεξίωση του γάμου σου

Με τεράστια εμπειρία και βαθιά γνώση στον τομέα της εστίασης, έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα, η Pietris Catering κατέχει δυναμικό ρόλο στον χώρο των εκδηλώσεων, με σημαντικές διακρίσεις και διαπιστευτήρια, και υπόσχεται να οργανώσει για εσάς τη δεξίωση των ονείρων σας. Πώς είμαστε σίγουροι πως θα κρατήσει την υπόσχεση αυτή;

 

1. Μενού 5 αστέρων

Με έναν εκλεκτό κατάλογο εδεσμάτων - μαγειρεμένων με αγνά και ποιοτικά υλικά-, μια πανδαισία από μοναδικές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας αλλά και εξωτικές προσθήκες, εξειδικευμένους σεφ και άριστα καταρτισμένο προσωπικό στη διάθεσή σας, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το μενού του wedding dinner ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και απαιτήσεις, ακόμα και για τους πιο προπονημένους ουρανίσκους. Με άψογη παρουσίαση, πρωτοτυπία και μεράκι, η επιτυχία είναι δεδομένη. 

 

2. Wedding Venue

Η Pietris Catering βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα της διοργάνωσης του wedding event και σας προτείνει λύσεις που θα κάνουν τη διαδικασία να μοιάζει παιχνιδάκι. Αν, για παράδειγμα, δυσκολεύεστε να βρείτε το venue του γάμου σας που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχετε κατά νου, η έμπειρη ομάδα θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Στη διάθεσή σας βρίσκεται το «κτήμα Pietris», σε ιδανική τοποθεσία μόλις μισή ώρα από την Αθήνα, σε ένα καταπράσινο και εκσυγχρονισμένο περιβάλλον με μοντέρνα διακόσμηση και υψηλή αισθητική, ικανό να εξυπηρετήσει έως και 900 άτομα. Αν πάλι το κοσμοπολίτικο Λουτράκι ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σας, τότε το «Castello Hall», η πλήρως εξοπλισμένη εσωτερική αίθουσα του brand, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 500 άτομα, είναι μονόδρομος για εσάς.

3. Ελευθερία επιλογής

Φυσικά, αν έχετε ήδη επιλέξει το venue της δεξίωσης, η Pietris Catering αναλαμβάνει να οργανώσει και να υλοποιήσει την εκδήλωσή σας, μετατρέποντας τον χώρο σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. 

 

4. All in one service

Κατά τη διάρκεια της οργάνωσης μέχρι την ημέρα του γάμου, δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε για τίποτα, καθώς η έμπειρη ομάδα της Pietris Catering φροντίζει και για την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να απολαύσετε και με το παραπάνω τη στιγμή σας όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί.

5. The people

Και όλα αυτά φυσικά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς τη σημαντική συμβολή του εξειδικευμένου και άριστα καταρτισμένου προσωπικού. Η ομάδα της Pietris Catering βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα για να σας προσφέρει προτάσεις, να σας συμβουλέψει και να σας προτείνει λύσεις με διακριτική φροντίδα και άψογο επαγγελματισμό ώστε να αποκτήσετε το event των ονείρων σας. 

 

 6. Καινοτομία

Θέλοντας να δώσει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα στα ζευγάρια που εμπιστεύονται το brand, ο όμιλος Pietris έχει φέρει επαναστατικές αλλαγές στις εκδηλώσεις και στο κομμάτι του catering, προσφέροντας νέες ιδέες και λύσεις. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στον χώρο της εστίασης, η ομάδα προσπαθεί συνεχώς να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της. Στα χέρια σας λοιπόν βρίσκεται το υπερσύγχρονο λογισμικό της εταιρείας, ένα εύχρηστο εργαλείο που θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Θα σας επιτρέψει να δείτε αμέσως την κάτοψη του χώρου, να δημιουργήσετε σε δευτερόλεπτα λίστες καλεσμένων και να τους τοποθετήσετε στα τραπέζια, όπως εσείς επιθυμείτε, με ένα κλικ. Έχετε πάντα τον έλεγχο και up-to-date ενημέρωση, όπως, για παράδειγμα, πόσους καλεσμένους έχετε, πόσοι απάντησαν, πού υπάρχουν κενές θέσεις. Επιπλέον, την ημέρα του γάμου όλοι οι καλεσμένοι λαμβάνουν ένα sms στο κινητό τους λίγο πριν τη δεξίωση με πληροφορίες για το seating (σε ποιο τραπέζι βρίσκονται) αλλά και online χάρτη που θα τους οδηγήσει στο venue της εκδήλωσης. Με το check-in app που έχουν στη διάθεσή τους, κατά την είσοδο δεν προκαλείται συνωστισμός και οι καλεσμένοι βρίσκουν άμεσα το τραπέζι τους. 

7. Διακρίσεις

Μία σπάνια και σπουδαία διάκριση έλαβε ο όμιλος Pietris κερδίζοντας πιστοποίηση με το «Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021» που τον καθιερώνει ως πρέσβη της αυθεντικής ελληνικής γεύσης παγκοσμίως. Η πιστοποίηση έγινε από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders® GTBB που κυριαρχεί στην προώθηση της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους branding και την πιο αποτελεσματική επιχειρηματική πλατφόρμα δικτύωσης για την Ελλάδα και την παγκόσμια εκπροσώπησή της. Τα διάσημα βραβεία που αναφέρονται ως «top honors» από την GTBB διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και απονέμονται αποκλειστικά σε κορυφαίες ελληνικές μάρκες για τα άριστα ποιοτικά τους πρότυπα και τη συμμόρφωσή τους με τις βασικές αξίες. Ο όμιλος Pietris επενδύει διαρκώς στην ποιότητα, την καινοτομία, το ανθρώπινο δυναμικό αλλά κυρίως στην παράδοση και την αξία της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και ανταμείβεται γι'αυτό!

 

8. Know-how

Εκτός των γαμήλιων εκδηλώσεων, η Pietris Catering δραστηριοποιείται και στη διοργάνωση βαπτίσεων, εταιρικών εκδηλώσεων, παιδικών πάρτι, συνεδρίων και άλλων events με την ίδια επιτυχία, έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία και βαθιά γνώση στο αντικείμενο. 

9. Γιατί να επιλέξει κανείς την Pietris Catering;

Γιατί, στις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας την καλύτερη ομάδα και ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται, ώστε να μας προσφέρουν ένα event-όνειρο, όπως ακριβώς το έχουμε φανταστεί. Γιατί η Pietris Catering ισούται με αξιοπιστία, ποιότητα, τεχνογνωσία, καινοτομία.

 

Πηγή: www.yes-i-do.gr